zaterdag 8 december 2012

Mooie nagels met Trind?

www.nailsjulienne.blogspot.nl

De afgelopen tijd heb ik veel gelezen over Trind. Trind is een product voor je nagels. Zo heeft het merk o.a. Vijlen, crème's, nagellakjes en verzorgingsproducten. De komende twee weken ga ik twee (verzorgings)producten voor het eerst testen! Namelijk de Trind nail repair, en de Trind nail balsam. Deze combinatie zorgt volgens Trind ervoor dat je nagels sterk en gezond worden, of dat zo is zullen we over ongeveer twee weken zien.




Trind Nail Repair - Trind Nail Balsam.


Iedereen kent ze wel, de nagelverharders. Deze beweren dat je nagels super sterk worden. Integendeel, de nagelverharders drogen je nagels uit waardoor deze na verloop van tijd zullen gaan scheuren en breken. Het beschadigd je nagels. Trind staat bekend om het 'Trind Perfect System', dit is een systeem wat je twee weken elke dag moet gebruiken. Na deze twee weken hoef je de producten maar 1-3 keer per week te gebruiken. Na deze twee weken beloofd Trind dat je nagels er gezonder en sterker uit zullen zien. 

Hoe te gebruiken?
Trind Nail Balsam: Twee weken lang voor de Nail Repair gebruiken! Op je nagels doen, 2 minuten laten intrekken en dan in masseren. 
Trind Nail Repair (Natural): Twee weken lang na de Trind Nail Balsam gebruiken. Elke dag vorig laagje eraf halen met nagellak remover (ZONDER aceton) en een nieuw laagje aanbrengen.

Na deze twee weken kun je de producten gebruiken wanneer jij dat wilt. 
Bijvoorbeeld: 2 x per week de Nail Balsam, en 1 x per week de Nail Repair.

Deze foto is van www.trind.nl

Dit pakket is te koop op www.trind.nl voor 40 euro. Aangezien dit best wel een investering is kun je de producten ook los kopen. Ik heb de Trind Nail Repair en Trind Nail Balsam los gekocht voor 13,95 per stuk. Trind is o.a. te koop bij Etos, DA en Douglas. Vind je het te prijzig? Dan raad ik je aan om te wachten om een aanbieding, vaak is er bij de Etos een aanbieding, bijvoorbeeld 50% korting.

Op de Trind-website kun je veel antwoorden vinden bij 'veelgestelde vragen' zo staat er o.a.:

De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker wordt, zonder de natuurlijke balans tussen eiwitmoleculen en nagelvocht te verstoren. De meeste nagelversterkers ‘lijmen’ de lagen eiwitmoleculen aan elkaar, zonder ruimte over te laten voor het nagelvocht. De nagels worden dan wel heel hard, maar zullen door uitdroging op den duur afbreken. Met de producten van Trind herstel je de natuurlijke balans in je nagels.  


Nee. De producten van Trind moeten in de juiste volgorde worden aangebracht voor een optimaal resultaat. Volg daarom dus altijd de aanwijzingen op de verpakking.
Trind Nail Repair bevat ingrediënten die actief worden in je nagel. Vooral na het verwijderen van gel-, acryl-, of kunstnagels kunnen je nagels heel dun zijn. Bij sommige mensen is dit overigens genetisch bepaald. Als Nail Repair op een dunne nagel wordt aangebracht, kunnen de ingrediënten in de nagel dringen en actief worden op het nagelbed. Dit kan een vervelend branderig gevoel geven. Om dit te voorkomen adviseert Trind om altijd eerst op één nagel te testen, voordat je de producten op alle nagels aanbrengt. Als het branderige gevoel optreedt, adviseren we je direct met het gebruik te stoppen. Je zou dan wel eerst een paar weken Trind Nail Balsam als alternatief kunnen gebruiken. Test ook dit eerst op één nagel. Als je nagel is hersteld, kun je de behandeling met Trind Nail Repair opnieuw proberen. 
Trind werkt bij iedereen! De periode waarin je verbetering ziet, is echter afhankelijk van de mate waarin je nagels zijn beschadigd. Als je de aanwijzingen bij onze producten goed volgt, zul je binnen twee weken al verbetering zien. Als je nagels erg zijn beschadigd, zal het totale herstel langer duren. Je nagels groeien ongeveer 0,10 – 0,15 mm per dag. Je kunt dus zelf uitrekenen hoe lang het duurt voordat je weer prachtige, sterke en gezonde nagels zal hebben. Kunstnagels zijn in ieder geval niet goed voor je nagels. Ze sluiten de nagel af, waardoor die te weinig zuurstof krijgt. Als ze worden verwijderd, blijft daarom een tere, beschadigde nagel over. Het herstel kost gemiddeld drie maanden.

Als je nog vragen hebt kun je zelf de trind-website bezoeken, of laat hieronder een reactie achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten