zondag 2 september 2012

Review: Max mini-nagellaksetje.

Deze keer een review over de MAX mini-nagellakjes. Deze lakjes zijn te koop bij de action voor €1,39/€1,79. Sorry, het is al een tijdje geleden weet je precieze prijs helaas niet meer. Je hebt dan een setje van 6 nagellakjes in de (neon) kleuren: roze, oranje, geel, groen, blauw en paars. Wil je weten of ze goed zijn? Kijk dan snel verder!


Zoals je op de foto ziet, zijn de potjes niet allemaal goed afgewerkt, de ene heeft net meer inhoud dan de andere. Ook staat er zelf niks op de flesjes. Maarja, voor €1,39/€1,79 mag je niet klagen, toch?










De kwastjes van de mini's zijn best wel dun. Dat kan een voordeel, maar ook een nadeel hebben. Ik hou zelf van iets bredere kwastjes.




Zoals je ziet zit er een mooie 'shimmer' in de kleur. De nagellak is niet dekkend. Je hebt ongeveer 2-3 laagjes nodig voordat het pas dekt.


Op deze foto zie je heel goed de 'shimmer' erin. ( Hier was de nagellak nog niet helemaal droog ).

Kortom, ik vind de andere lakjes van MAX beter omdat deze beter dekken, en het zijn grotere potjes. Wel zijn deze erg goedkoop. Mijn favoriete nagellak? Nou nee, maar voor af en toe te dragen zijn ze prima!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten