vrijdag 7 september 2012

Zelf knoflook nagellak maken!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zorgt knoflook ervoor dat je nagels super sterk worden. Het is een veel betere manier om je nagels harder te maken dan nagel-verharders die in de winkel te koop zijn. Heel vaak zit hier de giftige stof formaldehyde in. Je kunt er dus ook makkelijk zelf eentje maken! Dit kan met knoflookpoeder of gewone knoflook. De gewone knoflook is sterker, deze werkt waarschijnlijk ook beter.

Ben je benieuwd hoe je knoflooknagellak maak? Lees dan snel verder!

Knoflookpoeder.

Als je knoflookpoeder gebruikt kun je de nagellak vrijwel meteen gebruiken. Je koopt een doorzichtige nagellak, let op dat er geen giftige stof formaldehyde in zit! Hier heb ik laatst een review over geschreven. Deze kun je hier terug vinden. Vervolgens schud je een beetje poeder in de nagellak, en vôila!

Ook kun je dit met gewone knoflook doen. Maak er kleine stukjes van, niet te klein. Zodat ze net in het potje passen, en er niet uit gaan als je je nagel lakt. Laat het een week in het potje zitten. Schud af en toe, en na een week kun je het gebruiken! Je nagels zullen harder zijn dan ooit. Hier een voorbeeld na een week:




1 opmerking:

  1. Ik heb het geprobeerd en het werkte gewoon fantastisch omg!! dit moeten jullie allemaal ook proberen.

    BeantwoordenVerwijderen